Utbildning

Yogaffekt

Föreläsningar och workshops

Föreläsningar bjuder både på teori, erfarenhet och praktik (deltagarna får tillfälle att prova på övningar utifrån metoden). Anita och Lotten värnar om den individuella erfarenheten, dvs att deltagarna själva ska få uppleva metoden både i kropp och sinne. Teorin ligger i bakgrunden och praktiken sätts främst, i föreläsningssalen så som i yogasalen.

Teman på föreläsningar

 

  • Varför ska vi ha koll på våra känslor? Vad är känslor, och vad har vi för nytta av dem? Hur hänger kropp och känsla ihop? Teori och forskning, praktiska övningar.

 

  • Självmedkänsla. Hur skapar vi en större medkänsla med oss själva? Hur kan självmedkänsla hjälpa oss i relationer och i prestation? Både teori kring fenomenet och praktiska övningar.

 

  • Vägar ur stress, utmattning eller låg energi. Vad ska vi göra och hur ska vi tänka för att nå en hållbar balans mellan aktivitet och återhämtning. Innefattar både teori och praktiska övningar. Föreläsning riktad till privatpersoner, medarbetare eller företagsledning.

 

  • Vägen till bättre beslutsfattande och egen utveckling, både i ditt arbete och i dina relationer. Teori och praktiska övningar.

 

  • Relationer, sex och närhet. Hur kan du nå ökad närhet, njutning, och komma ur sexuell problematik utifrån Yogaffekts metod. Yogaffekt som behandlingsmetod för sexuella problem.

 

YogAffekt vänder sig till privatpersoner och företag.

Till företag skapar Yogaffekt både föreläsningar riktade till medarbetare och till företagsledning.

Utifrån uppdraget skräddarsys ett upplägg i dialog.

Yogaffekt

 

Yogamottagningen

Armfeltsgatan 23, Gärdet

Stockholm

info@yogaffekt.se

 

Copyright © All Rights Reserved